Dagen startede med morgensamling

- og glade og udklædte elever (og medarbejdere) - der var alt fra mælkekartoner til prinsesser og uhyrer. Meget fantasifuld og dejligt at se, at meget af det var egen produktion!

Nyhed billede
.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 27-11-2017
    Vintervejr

Man kan jo aldrig vide...

Skulle der opstå trafikfarligt vintervejr i løbet af de kommende måneder kan vi oplyse:

- Vedr. skolebusaflysninger henvises til Midttrafiks hjemmeside http://midttrafik.dk/ der i snesituationer vil blive opdateret med aflysninger fra kl. 05.00.

- Vedr. vejrudsigt, vejforhold m.m. henvises til vejdirektoratets hjemmeside www.vintertrafik.dk eller til radio Østjylland.

Vi vil også opfordre jer til at holde øje med skolens hjemmeside/forældreintra/Facebook, hvor der også vil komme informationer.

De elever, der kører med taxa, er blevet orienteret om proceduren særskilt.
    Det gælder i øvrigt, at skolen ikke lukker men vil være åben for pasning, selv om skolebusserne aflyses pga. vintervejr.
    Morten Rahbek Borup den 09-10-2014
    Videoovervågning

Ådalsskolen har installeret videoovervågning på udvalgte steder indenfor og udenfor. Kameraerne optager døgnet rundt, men optagelserne gennemses kun ved konkret mistanke eller viden om ulovlige forhold. De løbende optagelser slettes automatisk igen.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 02-09-2013
    Mangler du dit afgangsbevis?

Vi får jævnligt henvendelser fra tidligere elever, der skal bruge kopi af deres afgangsbevis.

Du kan nu selv udskrive kopi via www.borger.dk, fra og med skoleåret 2008/09

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.

Følg os på facebook