Min nye verden

Der har været travlhed hele uge på skolen - eleverne har arbejdet med mange forskellige projekter. Bl.a. er der blevet eksperimenteret med bæredygtig mad.

Nyhed billede
Og ja, det er melorme. Men stegte...
  • Morten Rahbek Borup den 13-10-2017
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 13-10-2017
    Invitation til alle borgere i Ådalsområdet

Fællesmøde vedrørende LANDSBYKLYNGEN ÅDALEN mandag d. 6. november.

Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-10-2017
    Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.
    Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
    Bestil skolemælken på www.skolemælk.dk senest mandag den 16. oktober og få mælk efter efterårsferien.

Skolemælk

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.