Vi løber til Paris

Indskolingen og mellemtrinnet har sat sig for at løbe hele vejen til Paris.

E
På fire gange skal eleverne løbe hele vejen til Paris og i dag var sidste gang, hvor der skulle tilbagelægges 298 km for at nå det fælles mål. Trods snevejr og kulde løb eleverne godt til.

Se videoen fra løbeturen.
    Morten Rahbek Borup den 09-02-2017
    Ådalsskolens venner

For at understøtte arbejdet med den åbne skole, abonnerer skolerne i Syddjurs på en portal, der kan findes på www.skolenivirkeligheden.dk/syddjurs. Portalen rummer bl.a. mulighed for, at I kan melde jer som "Ådalsskolens venner", hvis I har noget, der kan understøtte lærernes arbejde og elevernes læring og trivsel. Et eksempel kunne være en landmand, der kan vise sin gård frem for en klasse eller en mor, far eller bedsteforælder, der kan tage med på ture ud af huset eller en virksomhed eller forening, der kunne tænke sig at indgå i et samarbejde med en eller flere klasser.

Så hvis I har en ide til eller et ønske om at støtte op om skolens arbejde, vil det være en stor hjælp for os at få blik for de forskellige muligheder her i Ådalsområdet. Og hold jer endelig ikke tilbage med at melde jer til. I forpligter jer ikke til mere, end I har lyst og tid til.

På forhånd tak for jeres støtte:-)
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 04-11-2016
    Vintervejr

Man kan jo aldrig vide...

Skulle der opstå trafikfarligt vintervejr i løbet af de kommende måneder kan vi oplyse:

- Vedr. skolebusaflysninger henvises til Midttrafiks hjemmeside http://midttrafik.dk/ der i snesituationer vil blive opdateret med aflysninger fra kl. 05.00.

- Vedr. vejrudsigt, vejforhold m.m. henvises til vejdirektoratets hjemmeside www.vintertrafik.dk eller til radio Østjylland.

Vi vil også opfordre jer til at holde øje med skolens hjemmeside/forældreintra, hvor der også vil komme informationer.

De elever, der kører med taxa, er blevet orienteret om proceduren særskilt.
    Det gælder i øvrigt, at skolen ikke lukker men vil være åben for pasning, selv om skolebusserne aflyses pga. vintervejr.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 11-04-2016
    MADBESTILLING

Husk at bestille mad på http://ads.madnet.dk/

Kan
    bestilles/afbestilles op til kl. 8 samme dag. I kan bestille for en periode eller enkelte dage - og menuen fremgår af hjemmesiden.

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.