Mini teambuildingstur til Nappedam

8. årgang har været på tur til Nappedam, hvor de blandt andet prøvede kræfter med SUP (standup paddleboarding), mountainbike, speedbåd og en masse solbadning. Alle elever var seje og fik prøvet en masse grænser af og styrket samholdet/-arbejdet i klassen. Turen var i samarbejde med ungdomsskolen, og det var en dejlig dag med masser af sol, smil og godt sammenhold.

Nyhed billede
.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 25-06-2018
    iPads i sommerferien

Kære forældre og elever

Vi oplever hvert år, at der er iPads, der enten bliver ødelagte eller mistet/stjålet i sommerferien.

Vi vil derfor gerne påpege, at skolen forventer ikke, at eleverne tager iPads med uden for hjemmet, men hvis de/I gør, er det på eget ansvar.

Det håber vi, I har forståelse for og ønsker jer alle en dejlig ferie - lige om lidt :-)
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-06-2018
    Information om sidste (og første) skoledag

Tiden flyver afsted - det er jo snart sommerferie!

Eleverne har sidste skoledag fredag den 29. juni.
    Mødetid er kl. 8 - 12, og der kører busser 12.07, 14.07 og 15.07.

Første skoledag i det nye skoleår er mandag den 13. august, hvor 0. - 9. klasse møder kl. 8 og så ellers efter de kommende skemaer.

Nye skolebusplaner
    De nye busplaner kommer på Midttrafiks hjemmeside - og er også vedlagt her. Der er ændringer, så husk at orientere dig.

RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE!
    Morten Borup den 08-06-2018
    Ny bestyrelse

I går aftes konstituerede den kommende bestyrelse for børnehuset og skolen sig. Jesper Skovdal blev valgt som formand og Bjarke Jensen som næstformand. De øvrige forældrerepræsentanter i bestyrelsen er Rubi Frahm, Susanne Jakobsen, Jakob Hansen, Hanne Holstein Ipsen, Carl Høj Laursen og Birgit Vinther Høgfeldt. Carl var ikke med, da billedet blev taget. Den nye bestyrelse tiltræder pr. 1. august 2018.

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.

Følg os på facebook