Kontoret blev "nisset"

Da den søde nisse, der er i 3a og 3b, foreslog eleverne at hjælpe med at få kontoret i julestemning, var der ikke langt fra ord til handling. Skønne juleelge hænger på gangvinduer og -dør - og så er det svært ikke at komme i godt (jule-) humør ved synet! Tak til 3. årgang - vi blev så glade!

Nyhed billede
Vi vil gerne forslå forældrene at gå en tur igennem vores julepyntede skole. Se også de flotte døre, som udskolingen har pyntet efter alle kunstens regler.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 08-12-2017
    SIDSTE SKOLEDAG INDEN JUL

Uha, tiden flyver afsted og lige pludselig er det jul!

Eleverne har sidste skoledag den 20. december, hvor vi slutter kl. 12 med sidste afsnit af vores hyggelige julekalender.

Busser (og taxaer) kører kl. 12.10 - evt. med dublering, hvis det er nødvendigt.
    SFO'en og klubben har åbent - og busserne kører igen 14.07. og 15.07. Afgangen 16.07 er aflyst.

Så møder vi alle frisk og veludhvilet den 3. januar igen :-)

Kirsten Kilpatrick Parnset den 27-11-2017
    Vintervejr

Man kan jo aldrig vide...

Skulle der opstå trafikfarligt vintervejr i løbet af de kommende måneder kan vi oplyse:

- Vedr. skolebusaflysninger henvises til Midttrafiks hjemmeside http://midttrafik.dk/ der i snesituationer vil blive opdateret med aflysninger fra kl. 05.00.

- Vedr. vejrudsigt, vejforhold m.m. henvises til vejdirektoratets hjemmeside www.vintertrafik.dk eller til radio Østjylland.

Vi vil også opfordre jer til at holde øje med skolens hjemmeside/forældreintra/Facebook, hvor der også vil komme informationer.

De elever, der kører med taxa, er blevet orienteret om proceduren særskilt.
    Det gælder i øvrigt, at skolen ikke lukker men vil være åben for pasning, selv om skolebusserne aflyses pga. vintervejr.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 21-11-2017

Cool Kids-forløb i Syddjurs

Kender du et barn, hvis hverdag er hæmmet af angst eller overdreven bekymring?

Cool Kids er et tilbud om gruppebehandling for børn med angst i alderen 7-17 år og deres forældre. Næste forløb opstarter i foråret 2018. Ansøgningsfrist d. 12.01.18.

Ved spørgsmål kontakt os på mailen: [email protected]

Ansøg om deltagelse i Cool kids forløb via dette link: http://www.syddjurs.dk/borger/familie-og-boern/ppr-paedagogisk-psykologisk-raadgivning/cool-kids

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.