Hvem var det, der vandt i dag...

9. klasserne fejrede sidste skoledag i går - en festdag for hele skolen. Og traditionen tro sluttede dagen med en fodboldkamp mellem 9. klasse og personalet. Det var varmt, det var hårdt - men kampen endte 2-1 til personalet. Tak for kampen til 9. klasse og fortsat pøj pøj med afgangsprøverne.

Nyhed billede
.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-06-2018
    Information om sidste (og første) skoledag

Tiden flyver afsted - det er jo snart sommerferie!

Eleverne har sidste skoledag fredag den 29. juni.
    Mødetid er kl. 8 - 12, og der kører busser 12.07, 14.07 og 15.07.

Første skoledag i det nye skoleår er mandag den 13. august, hvor 0. - 9. klasse møder kl. 8 og så ellers efter de kommende skemaer.

Nye skolebusplaner
    De nye busplaner kommer på Midttrafiks hjemmeside - og er også vedlagt her. Der er ændringer, så husk at orientere dig.

RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE!
  • Kirsten Kilpatrick Parnset den 08-06-2018
    Forbud mod biler i tomgang i Syddjurs Kommune

Vi vedlægger en pressemeddelelser fra kommunen.

Og når emnet nu er biler, så vil vi igen bede jer om:
    - ikke at parkere/standse på Nørreled (i nærheden af 217 buslommen)
    - ikke køre ind i buslommen på parkeringspladsen - det er KUN til skolebusser

Brug vores parkeringspladser - det andet skaber trafikfarlige situationer (og er ulovligt).

Og apropos skolebusser - så må I gerne minde jeres børn om, at de skal brug selerne i busserne.

Tak
    Morten Borup den 08-06-2018
    Ny bestyrelse

I går aftes konstituerede den kommende bestyrelse for børnehuset og skolen sig. Jesper Skovdal blev valgt som formand og Bjarke Jensen som næstformand. De øvrige forældrerepræsentanter i bestyrelsen er Rubi Frahm, Susanne Jakobsen, Jakob Hansen, Hanne Holstein Ipsen, Carl Høj Laursen og Birgit Vinther Høgfeldt. Carl var ikke med, da billedet blev taget. Den nye bestyrelse tiltræder pr. 1. august 2018.

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

• eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.
  • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.
  • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.

Følg os på facebook