Det store overblik

Vi elsker vores globus på biblioteket - så meget læring helt frivilligt! Kom forbi og kig selv - det er ganske fascinerende.

Nyhed billede
.
 • ikon
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 14-11-2018
  Vintervejr

  Selv om det i skrivende stund ikke ligefrem tyder på det, så kan man jo aldrig vide...

  Skulle der opstå trafikfarligt vintervejr i løbet af de kommende måneder kan vi oplyse:
   

  - Vedr. skolebusaflysninger henvises til Midttrafiks hjemmeside http://midttrafik.dk/ der i snesituationer vil blive opdateret med aflysninger fra kl. 05.00.

   

  - Vedr. vejrudsigt, vejforhold m.m. henvises til vejdirektoratets hjemmeside www.vintertrafik.dk eller til radio Østjylland.
   

  Vi vil også opfordre jer til at holde øje med skolens hjemmeside/forældreintra/Facebook, hvor der også vil komme informationer.

  De elever, der kører med taxa, er blevet orienteret om proceduren særskilt, men som udgangspunkt så er taxaerne aflyste, hvis skolebusserne er aflyste.

  Det gælder i øvrigt, at skolen ikke lukker men vil være åben for pasning, selv om skolebusserne aflyses pga. vintervejr.
 • ikon
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-08-2018
  NY MADLEVERANDØR - OG I KAN OPRETTE OG BESTILLE MED DET SAMME!

  Kære forældre, 

  Vi vil gerne fortælle jer om muligheden for at bruge Ådalsskolens nye skolemadsordningen. Det er i samarbejde med Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.
   
  Du kan derfor allerede nu på Skolemad.nu  bestille skolemad. Sidste bestillingsfrist (og afbestilling) er kl. 7.30 til levering samme dag.

  Der er vedhæftet en brugervejledning og et menukort. Skolemad.nu sidder også klar ved telefonen for at hjælpe på 71998882.
   
  Vi håber I vil tage godt imod Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.

  Maden leveres klassevis i termotasker, som duksene henter i Mødestedet samtidig med, at de henter mælk. Der er både lister på tasken og sedler på det individuelt pakkede mad.
   
  Har I spørgsmål eller kommentarer til den nye ordning, så ring eller skriv til skolemad.nu på telefon 71 99 88 82 eller e-mail [email protected]
   
 • ikon
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-04-2018
  Skolebusserne

  Rute 6 køres af Troels: 2156 6904
  Rute 7 køres af Claus: 2888 1065

  Herning Bilen kan kontaktes på 5158 5002

  Husk at ringe til chaufføren i god tid, hvis der skal mange børn med med pga. fødselsdag eller lign. Det vil ikke medføre ændringer i ruten.
  De aktuelle køreplaner kan altid ses på Midttrafik.dk.

Ådalsskolen - en skole for alle

Ådalsskolen er en skole, hvor:

 • eleverne lærer de basale skolefærdigheder og den nødvendige selvstændighed. De udfordres på deres faglige, sociale og personlige kompetencer, så de forlader skolen uddannelsesparate og med evner til at skabe sig et godt og meningsfuldt liv.                                                  
 • forældre oplever en god, rolig skole, hvor deres børn trives, og hvor skolens størrelse er med til at give eleverne tætte bånd i de læringsmiljøer, der giver trivsel og de bedste muligheder for høje faglige kvaliteter.                                                                   
 • medarbejdere vægter samarbejde, faglig udvikling og sparring til gavn for elevernes faglige udbytte og trivsel.

Følg os på facebook 

https://www.facebook.com/aadalskolen/