OPHOLD PÅ SKOLEN UDENFOR UNDERVISNINGSTIDEN – er ikke tilladt!!

Vi vil lige opfriske reglerne for ophold på skolen.

Om morgenen
Skolen åbner kl. 7.20, når den første skolebus ankommer. Der er ikke adgang til skolen inden.

Hvis I har brug for pasning, må vi henvise til SFO’en for elever indtil 3. klasse. For ældre elever må vi opfordre til at lave private aftaler.

Om eftermiddagen
- må vi henvise til SFO og Klubben, da vi ikke har mulighed for at have opsyn med elever, der evt. venter på fritidsaktiviteter. Der kan dog i særlige tilfælde gives tilladelse – forældrene bedes henvende sig til kontoret.
Den eneste afvigelse fra denne regel gælder de børn, der kommer på skolen via den ordinære bus 217 fra Mørke og Hornslet. De kan få en særlig tilladelse til at sidde i aulaen i begrænset omfang og vente på bussen, og det kan de kun, fordi vi ved, hvem der har denne tilladelse, så vi opfylder kravet om opsyn for disse elever.

Vi oplever oftere og oftere, at børnene kommer tidligere end de møder eller bliver ”hængende” på skolen efter skoletid for at spille bordtennis eller andet.
Vi må understrege, at det ikke er acceptabelt.