Fotografering af skolens elever

Vi har indgået et samarbejde med PhotoCare Grenaa som skolefotograf.
PhotoCare er en fotobutik, som er langt billigere end andre skolefotofirmaer. Ud over billeder, laves billeder på krus, puslespil, t-shirt, madkasser mm, kort sagt alt hvad fotobutikken kan tilbyde.

Det praktiske
Alle elever bliver fotograferet - og alle klasser får taget et klassefoto. Billederne udleveres til gennemsyn til eleverne i skoletiden (det sørger udskolingen for) sammen med yderligere informationer.

Foto på skolen er et tilbud til alle, der ønsker dette, det koster ikke noget, før man bestiller. Derfor bliver der først indhentet forældreunderskrifter sammen med den endelige bestilling.

Søskendefotografering foregår i butikken i Grenå.
Photocare tilbyder bl.a at fotografere søskende på samme tilbud som eleverne på skolen.

Fotografering finder sted i løbet af efteråret.

Vi håber, I vil tage godt imod vores nye skolefotograf. Dels er de prismæssigt billigere, end mange andre skolefotografer, dels overtager udskolingen udlevering af billeder og modtagelse af bestilling/penge - og tjener derved penge til "dannelsesrejsen" til Slesvig, som foregår hver 3. år.