Opslagstavlen

 • ikon
  Vintervejr

  Selv om det i skrivende stund ikke ligefrem tyder på det, så kan man jo aldrig vide...

  Skulle der opstå trafikfarligt vintervejr i løbet af de kommende måneder kan vi oplyse:
   

  - Vedr. skolebusaflysninger henvises til Midttrafiks hjemmeside http://midttrafik.dk/ der i snesituationer vil blive opdateret med aflysninger fra kl. 05.00.

   

  - Vedr. vejrudsigt, vejforhold m.m. henvises til vejdirektoratets hjemmeside www.vintertrafik.dk eller til radio Østjylland.
   

  Vi vil også opfordre jer til at holde øje med skolens hjemmeside/forældreintra/Facebook, hvor der også vil komme informationer.

  De elever, der kører med taxa, er blevet orienteret om proceduren særskilt, men som udgangspunkt så er taxaerne aflyste, hvis skolebusserne er aflyste.

  Det gælder i øvrigt, at skolen ikke lukker men vil være åben for pasning, selv om skolebusserne aflyses pga. vintervejr.
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 14-11-2018
 • ikon
  NY MADLEVERANDØR - OG I KAN OPRETTE OG BESTILLE MED DET SAMME!

  Kære forældre, 

  Vi vil gerne fortælle jer om muligheden for at bruge Ådalsskolens nye skolemadsordningen. Det er i samarbejde med Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.
   
  Du kan derfor allerede nu på Skolemad.nu  bestille skolemad. Sidste bestillingsfrist (og afbestilling) er kl. 7.30 til levering samme dag.

  Der er vedhæftet en brugervejledning og et menukort. Skolemad.nu sidder også klar ved telefonen for at hjælpe på 71998882.
   
  Vi håber I vil tage godt imod Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.

  Maden leveres klassevis i termotasker, som duksene henter i Mødestedet samtidig med, at de henter mælk. Der er både lister på tasken og sedler på det individuelt pakkede mad.
   
  Har I spørgsmål eller kommentarer til den nye ordning, så ring eller skriv til skolemad.nu på telefon 71 99 88 82 eller e-mail [email protected]
   
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-08-2018
 • ikon
  Skolebusserne

  Rute 6 køres af Troels: 2156 6904
  Rute 7 køres af Claus: 2888 1065

  Herning Bilen kan kontaktes på 5158 5002

  Husk at ringe til chaufføren i god tid, hvis der skal mange børn med med pga. fødselsdag eller lign. Det vil ikke medføre ændringer i ruten.
  De aktuelle køreplaner kan altid ses på Midttrafik.dk.
  Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-04-2018
 • ikon
  Videoovervågning

  Ådalsskolen har installeret videoovervågning på udvalgte steder indenfor og udenfor. Kameraerne optager døgnet rundt, men optagelserne gennemses kun ved konkret mistanke eller viden om ulovlige forhold. De løbende optagelser slettes automatisk igen.
  Morten Rahbek Borup den 09-10-2014