Opslagstavlen

• Morten Rahbek Borup den 13-10-2017
  • ikon
    Invitation til alle borgere i Ådalsområdet

Fællesmøde vedrørende LANDSBYKLYNGEN ÅDALEN mandag d. 6. november.

Kirsten Kilpatrick Parnset den 13-10-2017
  • ikon
    Du kan bestille skolemælk fra uge til uge - har du allerede abonnement på skolemælk, behøver du ikke læse videre!

Mælk er næring til læring, gør en sund madpakke komplet og giver energi til en lang skoledag.
    Som forælder kan du være med til at holde fast i gode spise- og drikkevaner.
    Bestil skolemælken på www.skolemælk.dk senest mandag den 16. oktober og få mælk efter efterårsferien.

Skolemælk

Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-10-2017
    Bag for en sag

6x bager på torsdag - og udskolingseleverne kan købe en kage til 5 kr. i det store frikvarter i Mødestedet.
    Indtjeningen går ubeskåret til Børnetelefonen (Bag for en Sag).

SFO bager også til samme formål og sælger til forældre og elever om eftermiddagen i SFO-tiden
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-10-2017
  • ikon
    Det er mørkt derude - i hvert fald om morgenen

Så husk lys på cyklen og på med refleksvesten.

Det gælder om at være synligt i trafikken - så ta' også refleksvest på, når du skal med bussen om morgenen - det hjælper også buschaufføren.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 09-10-2017

"De 6 kompetencer":

Læring foregår hele tiden. I familien, i daginstitutionen og dagplejen, i skolen og blandt kammeraterne.

Forskning viser, at de kompetencer, som børn lærer tidligt, har stor betydning resten af livet. Grundlaget for en uddannelse lægges altså helt fra barnets fødsel, hvor barnets grundlæggende behov skal dækkes, og forudsætninger for læring skal stimuleres.

I Syddjurs Kommune har vi valgt at have fokus på seks kompetencer på tværs af 0-16 års alderen. Du kan finde de seks kompetencer i menuen til venstre. Under hver kompetence kan du læse om, hvordan du understøtter dit barns udvikling på det alderstrin, det befinder sig på. Find dit barns aldersgruppe i venstre side, når du har trykket dig ind på hver af de 6 kompetencer.

Tekst, film og billeder er venligst udlånt fra Hedensted Kommunes hjemmeside, der gennem flere år har udviklet tilgangen og beskrivelserne af kompetencerne i klar til læring www.klartillaering.dk.

Kirsten Kilpatrick Parnset den 26-09-2017
  • Morten Rahbek Borup den 01-08-2017
    MADBESTILLING

Husk at bestille mad på http://ads.madnet.dk/

Kan
    bestilles/afbestilles op til kl. 8 samme dag. I kan bestille for en periode eller enkelte dage - og menuen fremgår af hjemmesiden.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 12-06-2017
    Videoovervågning

Ådalsskolen har installeret videoovervågning på udvalgte steder indenfor og udenfor. Kameraerne optager døgnet rundt, men optagelserne gennemses kun ved konkret mistanke eller viden om ulovlige forhold. De løbende optagelser slettes automatisk igen.
    Morten Rahbek Borup den 09-10-2014
  • ikon
    Mangler du dit afgangsbevis?

Vi får jævnligt henvendelser fra tidligere elever, der skal bruge kopi af deres afgangsbevis.

Du kan nu selv udskrive kopi via www.borger.dk, fra og med skoleåret 2008/09
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 02-09-2013