Opslagstavlen

Kære forældre

Torsdag morgen introducerede vi eleverne for første kompetenceområde i forbindelse med det kommunale indsatsområde "Klar til læring". Vi kommer gennem seks områder i løbet af skoleåret og vi starter med kompetencen "Gode omgangsformer", som vi har oversat til gode måder at være sammen på.

Klar til læring er et redskab, vi bruger på tværs af dagtilbud og skoleormådet. I kan læse mere om Klar til Læring i vedhæftede brev og se små videoer om de seks kompetencer på kommunens hjemmeside via nedenstående link.

Morten Borup den 21-09-2018
    Invitation til BORGERMØDE - Liv i Ådalen!

Kære forældre - ja alle borgere i Ådalsområdet.

Det er skønt at bo og være i Ådalen. Det ved vi - og I gør også, har borgerundersøgelsen vist.

Nysgerrig på, hvad der ellers er kommet frem i rapporten om Ådalen?
    Nysgerrig på, hvad tankerne, ønskerne og drømmene er for fremtiden?
    Nysgerrig på, hvem er involveret og hvad andre har gang i?
    Går du med en god ide til et nyt tiltag i Ådalen?
    Eller ønsker du bare at dyrke fællesskabet og se gode naboer og venner?

Så kom til Borgermøde på Ådalsskolen den 2. oktober kl. 17.30 - 20.30 i Mødestedet.

Vi giver aftensmad - du skal bare melde dig/jer til senest på mandag d. 24. september. Og ta' bare børnene med - der er aktiviteter for dem, mens der er møde. Drikkevarer kan købes til rimelige priser. Se bilag vedr. tilmelding.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 20-09-2018
    VIGTIGT!   Ruteændring fra mandag - Lokalerute 7

Der er vejarbejde i Karlby fra og med mandag - og helt hen til 21. december.

Det berører både vores skolebusser og 217 (sidstnævnte kan I se på Midttrafik.dk).

Det betyder, at ALLE ELEVER I KARLBY hentes/sættes af ved "Pandekagehuset", d.v.s. krydset Krogsbækvej/Nørreled.

Og en påmindelse til alle: Eleverne skal være ved stoppestederne 5 min. før afgang. Chaufførerne kører efter køreplanen, men der kan ske mindre afgivelser til enten den ene eller den anden side.

Kirsten Kilpatrick Parnset den 14-09-2018
    NY MADLEVERANDØR - OG I KAN OPRETTE OG BESTILLE MED DET SAMME!

Kære forældre,

Vi vil gerne fortælle jer om muligheden for at bruge Ådalsskolens nye skolemadsordningen. Det er i samarbejde med Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.

Du kan derfor allerede nu på Skolemad.nu  bestille skolemad. Sidste bestillingsfrist (og afbestilling) er kl. 7.30 til levering samme dag.

Der er vedhæftet en brugervejledning og et menukort. Skolemad.nu sidder også klar ved telefonen for at hjælpe på 71998882.

Vi håber I vil tage godt imod Romalt Aktivitetshal og Skolemad.nu.

Maden leveres klassevis i termotasker, som duksene henter i Mødestedet samtidig med, at de henter mælk. Der er både lister på tasken og sedler på det individuelt pakkede mad.

Har I spørgsmål eller kommentarer til den nye ordning, så ring eller skriv til skolemad.nu på telefon 71 99 88 82 eller e-mail [email protected]

Kirsten Kilpatrick Parnset den 10-08-2018
    Skolebusserne

Rute 6 køres af Troels: 2156 6904
    Rute 7 køres af Claus: 2888 1065

Herning Bilen kan kontaktes på 5158 5002

Husk at ringe til chaufføren i god tid, hvis der skal mange børn med med pga. fødselsdag eller lign. Det vil ikke medføre ændringer i ruten.
    De aktuelle køreplaner kan altid ses på Midttrafik.dk.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-04-2018
    Videoovervågning

Ådalsskolen har installeret videoovervågning på udvalgte steder indenfor og udenfor. Kameraerne optager døgnet rundt, men optagelserne gennemses kun ved konkret mistanke eller viden om ulovlige forhold. De løbende optagelser slettes automatisk igen.
    Morten Rahbek Borup den 09-10-2014
    Mangler du dit afgangsbevis?

Vi får jævnligt henvendelser fra tidligere elever, der skal bruge kopi af deres afgangsbevis.

Du kan nu selv udskrive kopi via www.borger.dk, fra og med skoleåret 2008/09
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 02-09-2013