Opslagstavlen

Information om sidste (og første) skoledag

Tiden flyver afsted - det er jo snart sommerferie!

Eleverne har sidste skoledag fredag den 29. juni.
    Mødetid er kl. 8 - 12, og der kører busser 12.07, 14.07 og 15.07.

Første skoledag i det nye skoleår er mandag den 13. august, hvor 0. - 9. klasse møder kl. 8 og så ellers efter de kommende skemaer.

Nye skolebusplaner
    De nye busplaner kommer på Midttrafiks hjemmeside - og er også vedlagt her. Der er ændringer, så husk at orientere dig.

RIGTIG GOD SOMMER TIL ALLE!
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-06-2018
  • Forbud mod biler i tomgang i Syddjurs Kommune

Vi vedlægger en pressemeddelelser fra kommunen.

Og når emnet nu er biler, så vil vi igen bede jer om:
    - ikke at parkere/standse på Nørreled (i nærheden af 217 buslommen)
    - ikke køre ind i buslommen på parkeringspladsen - det er KUN til skolebusser

Brug vores parkeringspladser - det andet skaber trafikfarlige situationer (og er ulovligt).

Og apropos skolebusser - så må I gerne minde jeres børn om, at de skal brug selerne i busserne.

Tak
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 08-06-2018
    Ny bestyrelse

I går aftes konstituerede den kommende bestyrelse for børnehuset og skolen sig. Jesper Skovdal blev valgt som formand og Bjarke Jensen som næstformand. De øvrige forældrerepræsentanter i bestyrelsen er Rubi Frahm, Susanne Jakobsen, Jakob Hansen, Hanne Holstein Ipsen, Carl Høj Laursen og Birgit Vinther Høgfeldt. Carl var ikke med, da billedet blev taget. Den nye bestyrelse tiltræder pr. 1. august 2018.

Morten Borup den 08-06-2018
    Syddjurs Kommunes friluftsbad genåbner

Se mere om indvielsen og åbningstider generelt m.m.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 01-06-2018
    Skolebusserne

Rute 6 køres af Mazen: 5158 4902
    Rute 7 køres af Claus: 2888 1065

Herning Bilen kan kontaktes på 5158 5002

Husk at ringe til chaufføren i god tid, hvis der skal mange børn med med pga. fødselsdag eller lign. Det vil ikke medføre ændringer i ruten.
    De aktuelle køreplaner kan altid ses på Midttrafik.dk.
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 19-04-2018
    Videoovervågning

Ådalsskolen har installeret videoovervågning på udvalgte steder indenfor og udenfor. Kameraerne optager døgnet rundt, men optagelserne gennemses kun ved konkret mistanke eller viden om ulovlige forhold. De løbende optagelser slettes automatisk igen.
    Morten Rahbek Borup den 09-10-2014
    Mangler du dit afgangsbevis?

Vi får jævnligt henvendelser fra tidligere elever, der skal bruge kopi af deres afgangsbevis.

Du kan nu selv udskrive kopi via www.borger.dk, fra og med skoleåret 2008/09
    Kirsten Kilpatrick Parnset den 02-09-2013